Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Prima Ballerina Nino Ananiashvili

The Prima Ballerina Nino Ananiashvili named the honorable president "Europe Nostra" to Georgia

https://www.georgianjournal.ge/culture/35771-the-prima-ballerina-nino-ananiashvili-named-the-honorable-president-qeurope-nostraq-to-georgia.html

Η Prima Ballerina Nino Ananiashvili ορίστηκε επίτιμη πρόεδρος της  "Europe Nostra" στη Γεωργία. Η Europa Nostra είναι το κυριότερο κίνημα των πολιτών για την προστασία και τον εορτασμό της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Ευρώπης. Η Nino Ananiashvili είναι καλλιτεχνική διευθυντής του Κρατικού Μπαλέτου της Γεωργίας. 

Η Telegraph έχει συμπεριλάβει τη Nino Ananiashvili, μια διάσημη Γεωργιανή μπαλαρίνα, ανάμεσα στις  12 μεγαλύτερες μπαλαρίνες όλων των εποχών. Ορίστε τι γράφει η δημοφιλής βρετανική έκδοση για την παγκοσμίου φήμης Γεωργιανή χορεύτρια: 
nino_ananiashvili
"Η γοητευτική χάρη, ο δελεαστική  αύρα μυστηρίου, η προσωπική μαγεία, η ενστικτώδης εκφραστικότητα και η τεχνική ειδημοσύνη που έλκουν το κοινό μαζί της σε απρόσιτα πάθη και όνειρα - αυτές οι ιδιότητες χωρίζουν τη χούφτα των αληθινών μπαλαρίνων από τις λεγεώνες απλών χορευτριών μπαλέτου. Τώρα καλλιτεχνική διευθυντής του κρατικού μπαλέτου της Γεωργίας, η γεννημένη στη Γεωργία , εκπαιδευμένη στο Bolshoi, Νίνα Ανανιασβίλι, ανήκει σε εκείνη τη μικροσκοπική ελίτ. " 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου